Livsmedelsstorsäckar

LC Packaging erbjuder också högsta kvalitet för livsmedel och läkemedelsprodukter. Vi tillverkar våra storsäckar för livsmedel i renrum som uppfyller alla våra säkerhetskrav för livsmedelshantering. Egenskaperna för ett renrum inkluderar epoxigolv, metallbord, lufttvättssystem, övertryck, H13-luftfilter, ljusbord och metalldetektering. Dessutom arbetar våra specialutbildade renrumsmedarbetare i enlighet med de strängaste hygienkraven.

Vi är därför, med rätta, stolta över våra tre tillverkningsanläggningar i Bangladesh, Indien och Tjeckien, som tillverkar innovativa rena storsäckar för livsmedelshantering – cirka fem miljoner per år! Vi garanterar kvaliteten från råmaterial till slutprodukt. Alla våra storsäckar uppfyller relevanta certifieringskrav gällande HACCP. Dessutom har alla tre tillverkningsanläggningar de nödvändiga certifieringarna, som inkluderar ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001 och OHSAS 18001. Vi är stolta över att vår egen tillverkningsanläggning Dutch Bangla i Bangladesh, utöver de tidigare nämnda certifikaten, även tilldelats SA 8000-certifikatet. Vilket visar vårt engagemang för Corporate Social Responsibility, d.v.s. att vi som företag tar vårt sociala ansvar.

Letar du efter en storsäck för livsmedel och vill vara trygg med kvaliteten, pålitligheten och leveranserna? Om så är fallet, kontakta LC Packaging. Vi kan givetvis alltid lagerhålla dina storsäckar.

Supporting your products

 
© 2019 LC Packaging